Șoferul mașinii cu celebrele plăcuțe suedeze anti – PSD a intrat în politică. Partidul pe care l-a ales

Șoferul mașinii cu celebrele suedeze anti - PSD, Răzvan Ștefănescu, a intrat în partidul Forța Dreptei, înființat de Ludovic Orban după ce a plecat din PNL. Anunțul a fost făcut chiar de fostul lider PNL, pe contul lui de Facebook. Răzvan Ștefănescu Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Ludovic Orban spune că el și Răzvan

Șoferul mașinii cu celebrele suedeze anti – PSD, Răzvan Ștefănescu, a intrat în partidul Forța Dreptei, înființat de Ludovic Orban după ce a plecat din PNL. Anunțul a fost făcut chiar de fostul lider PNL, pe contul lui de Facebook.

Răzvan ȘtefănescuFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ludovic Orban spune că el și Răzvan Ștefănescu au în continuare aceeași atitudine „categorică contra PSD”.

„Am rămas amic cu “artizanul” plăcuței suedeze. De astăzi, Răzvan Ștefănescu este și coleg cu mine în Forța Dreptei. Amândoi ne-am păstrat aceeași atitudine categorică contra PSD. Și contra USL reloaded”, a scris Ludovic Orban pe Facebook.

Cine este Răzvan Ștefănescu

Răzvan Ştefănescu a intrat în România pe data de 17 iulie 2018, prin Vama Nădlac, cu o maşină cu numere de înmatriculare conţinând un mesaj obscen la adresa PSD.

Mesajul a devenit în scurt timp viral, pe fondul nemulțumirii de la acea vreme din societate față de guvernarea PSD, iar bărbatul s-a plimbat în întreaga ţară.

Timp de zece zile, bărbatul a fost oprit în trafic de patru ori de Poliţie, în judeţele Olt, Hunedoara şi Dolj. Poliţiştii l-au oprit în Capitală şi i-au reţinut plăcuţele de înmatriculare şi permisul. Motivul: românul nu avea dreptul să circule cu acele numerele preferenţiale, obţinute în Suedia, pe teritoriul României.

Totuşi a fost nevoie de două săptămâni pentru ca Poliţia să stabilească acest lucru, perioadă în care oficialii de la Bucureşti au corespondat cu autorităţile suedeze.

Deși autoritățile au deschis o anchetă pe numele bărbatului, ulterior dosarul a fost clasat.

Citește și:

Obiectiv România
Obiectiv România
Articles: 1822

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *