VIDEO Dacă îl sună Putin, îi va răspunde? Replica ironică a lui Zelenski

Volodimir Zelenski a ironizat duminică, în timpul unei conferințe de presă, posibilitatea unei convorbiri telefonice cu președintele rus Vladimir Putin. „Nu folosesc telegraful”, a spus liderul de la Kiev. Volodimir Zelenski Foto: Vladimir Sindeyeve/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a participat duminică, alături de alți oficiali de rang înalt, la un

Volodimir Zelenski a ironizat duminică, în timpul unei conferințe de presă, posibilitatea unei convorbiri telefonice cu președintele rus Vladimir Putin. „Nu folosesc telegraful”, a spus liderul de la Kiev.

Volodimir ZelenskiFoto: Vladimir Sindeyeve/NurPhoto / Shutterstock Editorial / Profimedia

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a participat duminică, alături de alți oficiali de rang înalt, la un forum la Kiev intitulat „Ucraina. Anul 2024”, în contextul marcării a doi ani de la declanșarea invaziei militare ruse în țara sa.

În cadrul conferinței de presă de peste două ore, Zelenski a fost întrebat de un reporter dacă ar răspunde la un apel telefonic al liderului de la Kremlin în toiul nopții.

„N-are telefon mobil. Cum poate să mă sune? Iar eu nu folosesc telegraful din 1917”, a răspuns Zelenski zâmbind.

Apoi, pe un ton serios, a completat: „El (Putin) nu mă va suna, el nu vrea să încheie acest război, acesta este un lucru clar astăzi”.

____

Obiectiv România
Obiectiv România
Articles: 2122

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *