FOTO Actorul Marius Manole, la spital după un accident în timpul unui spectacol la Național: „Acum sunt în regulă cât de cât”

Actorul Marius Manole a ajuns la spital, spunând că în timpul spectacolului „Repetiție pentru o lume mai bună” de sâmbătă seară, de la Teatrul Național din București, a avut loc „un accident nedorit”. Marius Manole Foto: Inquam Photos / George Călin Actorul a postat un mesaj pe Facebook în care spune că, în pofida accidentului, spectacolul

Actorul Marius Manole a ajuns la spital, spunând că în timpul spectacolului „Repetiție pentru o lume mai bună” de sâmbătă seară, de la Teatrul Național din București, a avut loc „un accident nedorit”.

Marius ManoleFoto: Inquam Photos / George Călin

Actorul a postat un mesaj pe Facebook în care spune că, în pofida accidentului, spectacolul a fost dus la bun sfârșit.

El a publicat și o fotografie în care se poate vedea că are o rană la un picior, fiind cusut.

  • „Am fost la Spitalul Universitar, unde foarte repede m-au cusut și acum sunt în regulă cât de cât.
  • Nu voi suspenda niciun spectacol, doar că va trebui să adaptez toate mișcările din toate spectacolele. Rog să aveți înțelegere pentru următoarele 15 zile”, afirmă actorul, care le mulțumește colegilor săi pentru grijă și medicilor de la Universitar care l-au tratat.

„Repetiție pentru o lume mai bună”, în regia lui Radu Afrim, se joacă pe scena Teatrului Național din București, avându-l în distribuție și pe Marius Manole.

Obiectiv România
Obiectiv România
Articles: 1274

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *