Florin Salam, acuzat că a agresat o tânără într-o cameră de hotel. Dosar penal deschis de Parchet / Declarația fetei

Cântărețul de manele Florin Salam este acuzat că a lovit o tânără de 23 de ani, într-un hotel din București, iar procurorii au anunțat că a fost deschis dosar penal. Florin Salam Foto: Captura Poliția Capitalei a anunțat, marți, că Secția 1 a fost sesizată prin plângere scrisă de către o tânără în vârstă de

Cântărețul de manele Florin Salam este acuzat că a lovit o tânără de 23 de ani, într-un hotel din București, iar procurorii au anunțat că a fost deschis dosar penal.

Florin SalamFoto: Captura

Poliția Capitalei a anunțat, marți, că Secția 1 a fost sesizată prin plângere scrisă de către o tânără în vârstă de 23 de ani că în 1 ianuarie, în jurul orei 18.30, în timp ce se afla într-o cameră dintr-un hotel din Sectorul 1, ar fi fost agresată fizic de către un bărbat în vârstă de 44 de ani.

Dosar penal deschis de anchetatori. Florin Salam ar putea fi audiat miercuri

Conform sursei citate, a fost întocmit un dosar penal și au fost făcute verificări la adresa menționată, iar cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Secției 1 Poliție, sub supravegherea Parchetului.

Surse judiciare au declarat pentru HotNews.ro că bărbatul reclamat că a bătut-o pe tânără este cântărețul de manele Florin Salam. Incidentul ar fi avut loc în 1 ianuarie, la Grand Hotel (fostul Intercontinental).

Parchetul Judecătoria Sectorului 1 a anunțat, oficial, că cercetările în dosarul în care este vizat Florin Salam se fac deocamdată in rem (pentru faptă), pentru infracțiunea prevăzută la articolul 193, alineat 1, din Codul penal – lovire sau alte violențe.

Parchetul spune că încadrarea juridică se poate schimba în art 193 alineat 2, dacă se depune la dosar raport de expertiză.

Ce prevede articolul 193 din Codul Penal:

  • (1) „Lovirea sau orice acte de violenţă cauzatoare de suferinţe fizice se pedepsesc cu închisoare de la 3 luni la 2 ani sau cu amendă.
  • (2) Fapta prin care se produc leziuni traumatice sau este afectată sănătatea unei persoane, a cărei gravitate este evaluată prin zile de îngrijiri medicale de cel mult 90 de zile, se pedepseşte cu închisoare de la 6 luni la 5 ani sau cu amendă”.

Inițial, Parchetul a transmis că marți vor fi făcute audieri în acest caz. Parchetul Judecătoriei Sectorului 1 a anunțat ulterior că audierea lui Florin Salam va fi amânată cel mai probabil pentru ziua de miercuri.

Declarația tinerei care ar fi fost lovită de Florin Salam

Tânăra care ar fi fost lovită de manelist spune că acesta „pare ok, dar este un monstru”.

„Am făcut atac de panică de dimineață. Deci, vă rog să mă credeți, chiar nu sunt ok. Pe 1 (n.r. – ianuarie), în prima seară a anului, nimeni nu își dorește să i se întâmple chestia asta, adică să îți începi anul așa și mergi la un om care pare, atenție, pare ok și te duci acolo și vezi un monstru”, a declarat femeia pentru Antena 3, fără a detalia ce s-a întâmplat.

Obiectiv România
Obiectiv România
Articles: 2122

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *