VIDEO Surpriză pentru un galez care vedea că cineva îi făcea ordine noaptea în magazie / Ce a descoperit după ce a pus o cameră de filmat

Un galez care-și găsea lucrurile ordonate în magazie deși le lăsa împrăștiate a pus o cameră de filmat și a descoperit cu surprindere că „vinovatul” era un șoarece, potrivit The Guardian și BBC. Șoarece de magazie Foto: Wildlifesnapper | Dreamstime.com După ce a observat că, în mod misteriors, lucrurile pe care seara le lăsa dezordonate

Un galez care-și găsea lucrurile ordonate în magazie deși le lăsa împrăștiate a pus o cameră de filmat și a descoperit cu surprindere că „vinovatul” era un șoarece, potrivit The Guardian și BBC.

Șoarece de magazieFoto: Wildlifesnapper | Dreamstime.com

După ce a observat că, în mod misteriors, lucrurile pe care seara le lăsa dezordonate erau dimineața aranjate, pensionarul Rodney Holbrook a instalat o cameră cu vedere pe timp de noapte pe masa de lucru din magazie.

Când s-a uitat la imagini a descoperit cu surprindere că era vorba de un șoarece care strângea cârligele de rufe, dopurile de plută, piulițele și șuruburile care nu erau la locul lor și le așeza într-o tavă pe masa de lucru.

„De nouăzeci și nouă de ori din 100, șoarecele va face ordine pe parcursul nopții. Este cu adevărat incredibil că le pune pe toate înapoi în cutie, cred că este posibil să îi placă”, a spus el despre rozătorul pe care l-a poreclit Șoarecele Galez Ordonat („Welsh Tidy Mouse”).

Holbrook a experimentat chiar să lase afară diferite obiecte pentru a vedea dacă șoarecele le poate ridica, dar rozătorul nu s-a lăsat descurajat și și-a făcut numărul.

„Nu mă mai obosesc să fac ordine acum, pentru că știu că el se va ocupa de asta. Las lucrurile în afara cutiei, iar el le pune la locul lor până dimineața”, a mai spus galezul.

Foto articol: © Wildlifesnapper | Dreamstime.com

Obiectiv România
Obiectiv România
Articles: 2122

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *