Globurile de Aur 2024: Christopher Nolan a câştigat premiul pentru regie

Christopher Nolan a câştigat premiul pentru regie, duminică seara, în cadrul celei de-a 81-a gale a premiilor Globurile de Aur, desfăşurată la Beverly Hills, conform contului de X (fost Twitter) al evenimentului, citat de Agerpres. Christopher Nolan la semnat de autografe Foto: Denis Guignebourg / Bestimage / Profimedia Images Acesta este primul Glob de Aur

Christopher Nolan a câştigat premiul pentru regie, duminică seara, în cadrul celei de-a 81-a gale a premiilor Globurile de Aur, desfăşurată la Beverly Hills, conform contului de X (fost Twitter) al evenimentului, citat de Agerpres.

Christopher Nolan la semnat de autografeFoto: Denis Guignebourg / Bestimage / Profimedia Images

Acesta este primul Glob de Aur din cariera lui Christopher Nolan şi a fost obţinut pentru filmul “Oppenheimer”. El a mai primit două nominalizări pentru regie cu filmele “Inception” (2014) şi respectiv “Dunkirk” (2018), dar şi două nominalizări pentru scenariu cu “Inception” şi respectiv “Oppenheimer”.

La această categorie au mai fost nominalizaţi Bradley Cooper – “Maestro”, Greta Gerwig – “Barbie”, Yorgos Lanthimos – “Poor Things”, Martin Scorsese – “Killers of the Flower Moon” şi Celine Song – “Past Lives”.

Anul trecut, premiul pentru regie a fost obţinut de Steven Spielberg cu producţia “The Fabelmans”.

Ceremonia, desfăşurată duminică noaptea la Beverly Hills, este prezentată de actorul american de comedie Jo Koy.

Decernate pentru prima dată în 1944, Globurile de Aur recompensează cele mai bune interpretări şi producţii din industria cinematografică şi de televiziune, grupate în 25 de categorii.

Obiectiv România
Obiectiv România
Articles: 2122

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *