Mesaje de Anul Nou 2024. Urări, felicitări și mesaje de „La mulți ani” cu care îi poți surprinde de Anul Nou pe cei dragi

Trecerea într-un nou an este un prilej pentru a transmite mesaje, urări și felicitări de „La mulți ani!” celor apropiați de Anul Nou 2024. Nu mai e mult până la Revelion și trecerea în anul nou 2024, iar imaginația poate fi pusă la încercare când trebuie să alegem urările și felicitările pe care să le

Trecerea într-un nou an este un prilej pentru a transmite mesaje, urări și felicitări de „La mulți ani!” celor apropiați de Anul Nou 2024. Nu mai e mult până la Revelion și trecerea în anul nou 2024, iar imaginația poate fi pusă la încercare când trebuie să alegem urările și felicitările pe care să le trimitem celor dragi.

Anul nou 2024Foto: Ailike Creative / Panthermedia / Profimedia

O metodă la îndemână pentru a-i bucura este transmiterea de mesaje, urări și felicitări pentru Anul Nou și de Revelion. Pentru 2024, un simplu „La mulți ani!” este una dintre urările de Anul Nou cel mai des folosite, însă și mesajele mai elaborate trimise în noapte de Revelion pot fi apreciate.

Iată mai jos câteva idei de mesaje și urări care pot fi trimise de Revelion și de Anul Nou 2024:

Mesaje de Anul Nou pentru familie

Noul an să te surprindă cu clipe frumoase trăite alături de cei dragi și să îți aducă liniștea sufletească de care ai nevoie. La mulți ani!

Cel mai mare dar pe care ni-l poate aduce noul an, sunt o familie fericită și prietenii dragi aproape, asta îți doresc. Un an nou fericit!

Cu speranţa că anul nou va fi mai bun decât bătrânul 2023 îţi trimit o mie de urări de bine însoţite de îmbrăţişări şi îţi urez un AN NOU FERICIT!

La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc.

Gândiţi-vă la trecerea dintre ani ca la o poartă. Puteţi să treceţi prin această poartă în noul an şi să luaţi cu voi doar lucrurile şi gândurile bune. LA MULŢI ANI!

Anul Nou bate la uşă, răul facă-se cenuşă, bucurii şi sănătate, Domnul să vă dea de toate, şi când nici nu vă gândiţi, să fiţi şi mai fericiţi! La Mulţi Ani!

Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani!

La mulți ani e Anul Nou 2024 pentru cea mai minunată familie din lume. Sunt atât de recunoscător/recunoscătoare că vă am în viața mea! Fie ca acest an să fie cel mai bun pentru noi toți!

Draga familie, în noaptea aceasta magică, vă trimitem cele mai călduroase gânduri și urări de bine pentru noul an ce vine. Fie ca fiecare zi să vă aducă bucurie, sănătate și împliniri pe toate planurile. Suntem recunoscători pentru tot sprijinul vostru și suntem nerăbdători să împărtășim împreună cele mai frumoase momente în 2024. La mulți ani, plini de iubire și fericire!”

“Familia noastră este comoara noastră cea mai de preț, iar în această noapte de trecere dintre ani, vă trimitem cele mai calde gânduri de la inimă la inimă. Fie ca noul an să vă aducă liniște, sănătate și multe clipe de bucurie alături de cei dragi. Să păstrăm împreună tradițiile și să creăm amintiri minunate în anul care vine. La mulți ani cu dragoste și armonie în familie!

Urări de Anul Nou 2024 pentru iubit/iubită

Din 60 de secunde te-aş iubi 59 pentru ca într-o secundă să iau aer şi să te pot iubi în continuare …La mulţi ani cu 1 minut înainte de 2024!

Îți doresc toate cele bune în noul an. Să începi perfect cu luna Ianuarie, să ai parte de dragoste în Februarie, să fii înconjurat de pace în Martie, să nu ai nicio grijă în Aprilie, să fii fericit în Mai, să zâmbești din Iunie până în Noiembrie, și să te bucuri în Decembrie. La mulți ani!

Vine un an plin de posibilități; nu uita că și cele mai nebunești dorințe se pot împlini! Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani 2024!

Îţi doresc ca în anul 2024 să ai parte de 12 luni de sănătate, 52 de săptămâni fericite, 365 de zile cu bogăţie, 8760 ore de înţelepciune, 525600 minute de distracţie şi în final 31536000 de secunde petrecute alături de mine!

Vine un uragan de fericire, dragoste și liniște cu urarea ca anul nou 2024 să-ți aducă toate aceste lucruri!

Deschide-ți inima în noaptea dintre ani, lasă bucuria unui nou început să îți pătrundă în suflet, pășește cu speranța și încredere și nu uită că cineva se va gândi în miez de noapte la ține și îți va dori toată fericirea din lume! Un an nou fericit! La mulți ani 2024!”

Mesaje de Anul Nou 2024 pentru colegi

În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un 2024minunat!”

Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. „La Multi Ani!”

Ieri e istorie, mâine e mister, azi e un dar. Un dar de împărţit cu restul. La Multi Ani şi Un An Nou Fericit!

Bucuria vine din lucruri mărunte… Liniştea vine din suflet… Căldura sărbătorilor vine din inimile noastre…! An nou fericit!

Ultimele zile ale anului 2023 sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! 2024 este aproape să-şi deschidă primele file albe, necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri! La mulţi ani!

Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani”

Dragi colegi, în această noapte specială, vă transmitem cele mai sincere urări pentru un An Nou plin de realizări și prosperitate. Fie ca fiecare zi să vă aducă bucurie la locul de muncă, sănătate și succese în proiectele pe care le întreprindeți. Să avem împreună un an productiv și plin de colaborare fructuoasă! La mulți ani cu realizări remarcabile!

La sfârșitul acestui an, vrem să vă mulțumim pentru efortul și devotamentul vostru la locul de muncă. Sperăm ca noul an să vă aducă noi oportunități, sănătate și inspirație pentru a vă atinge obiectivele. Suntem mândri să facem parte din această echipă, iar în 2024 să continuăm să construim împreună momente de succes și amintiri frumoase. La mulți ani plini de realizări și împliniri profesionale!

Urări de Anul Nou 2024 de trimis tuturor

Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea Anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. La mulţi ani!

Să prinzi aripi pentru a trece cu uşurinţă peste ceea ce aduce Noul An. Culege ce e frumos şi bucură-te cu adevărat. Petrece frumos la început de an pentru a trăi senzaţii tari tot anul! La mulţi ani!

Noul an se aşterne înaintea noastră ca un volum nescris cu 365 de pagini goale. Vă urăm să le scrieţi numai cu lucruri bune, împliniri şi fericire pentru ca la sfîrşitul volumului să-l citiţi cu bucurie

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat!

Gânduri bune fug spre voi, sănătate şi noroc! Sărbători fericite şi un An Nou de poveste! La mulţi ani!

Ultimele zile ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! Anul 2024 este aproape să-şi deschidă primele file albe, încă necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri!

Previziuni meteo de REVELION 2024: ploaie de pupici şi îmbrăţişări… te sfătuim să închizi umbrela şi să deschizi inima. Un An Nou Fericit!

În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un 2024 minunat!

La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!

Fie ca toate visele pe care le făuriţi în aceste zile magice să se împlinescă şi drumul străbătut pentru realizarea lor să vă aducă bucurie în inimi, iar în case fericire şi belşug. La mulţi ani 2024!

Mesaje și urări de Anul Nou pentru prieteni

Treci peste ce-a fost, crede cu adevărat în tine. Anul Nou e o carte deschisă cu reţetele succesului, alege ce ţi se potriveşte şi pornește la drum cu încredere! La mulţi ani! O viaţă împlinită şi fericită!

În fiecare picătură a şampaniei pe care o bei în cinstea noului an sunt urările mele de bine, pline de cele mai frumoase şi călduroase gânduri! Un 2024 minunat!

Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări, astfel încât acest nou an să îţi umple sufletul de voie bună! La mulţi ani 2024!

Ultimele zile ale anului sunt gata să treacă prin clepsidra timpului! Anul 2024 este aproape să-şi deschidă primele file albe, încă necunoscute. Vă doresc sănătate, bucurii şi împliniri! La multi ani 2024!

La mulţi ani cu veselie, sănătate pe vecie, casa plină de bucate, dragoste pe săturate, tot ce doriţi şi sus paharul! La Mulţi Ani!

Lăsaţi o parte din lumina artificiilor aprinse în noaptea anului Nou să vă lumineze. Fie ca anul care vine să fie pentru voi o punte spre ceva mai bun, mai luminos. Tot ce vă este de folos să se realizeze şi nimic să nu vă înnoureze „cerul” senin al vieţii! Anul Nou să vă dăruiască sănătate, pace în suflet şi prosperitate

Toate gândurile mele bune se îndreaptă spre tine. Îți doresc multă sănătate, fericire și noroc în toate. Sărbători fericite și la mulți ani!

Fie ca bucuria şi liniştea aduse de sfintele sărbatori să te însoţească pe tot parcursul anului 2024. Să ai parte de un an nou bogat, cu multe împliniri. La mulți ani!

Mesaje de Anul Nou 2024 și urări de „La mulți ani!” scrise de Chat GPT

În noaptea asta plină de strălucire, să lăsăm în urmă toate tristețile și să privim cu optimism spre noul an. Fie ca 2024 să fie plin de bucurie, iubire și realizări extraordinare! La mulți ani cu sufletul deschis către noi aventuri!

Cu fiecare bubuit de artificii, sărbătorim sfârșitul unui capitol și începutul altuia. Fie ca noul an să vă aducă în cale doar luminoasele și să vă umple inimile de fericire. La mulți ani plini de optimism și dragoste!

În pragul noului an, vă trimitem cele mai calde gânduri și urări. Fie ca 2024 să fie un an al schimbărilor pozitive, al reușitelor și al fericirii neîncetate. Să avem parte de clipe minunate și de realizări pe măsura visurilor noastre. La mulți ani cu împliniri pe toate planurile!

În noaptea de Revelion, să ne bucurăm de fiecare clipă și să sărbătorim cu dragoste și armonie. Fie ca noul an să fie plin de momente speciale, iar drumul să ne poarte către visurile noastre. La mulți ani cu inimi pline de speranță și zâmbete sincere!

La trecerea dintre ani, să ne amintim de reușitele noastre și să privim cu încredere spre viitor. Fie ca noul an să aducă în viețile noastre noi oportunități, sănătate, fericire și împliniri pe toate planurile. La mulți ani cu entuziasm și optimism!

Mesaje de „La mulți ani!” de trimis tuturor de Anul Nou 2024

La mulţi ani cu sănătate. Domnul să vă dea de toate. Poate un strop de fericire, poate unul de iubire, poate unul de noroc, poate toate la un loc. Bate-n uşă. Bate-n geam. Cine este, noul an. La Mulţi Ani, 2024!

Un an mai bogat în împliniri, mai înalt în aspiraţii şi plin de succese. La mulţi ani 2024!

Închide ochii şi pune-ţi o dorinţă. Am auzit că de Anul Nou orice vis poate deveni realitate şi sper să ţi se întâmple şi ţie. La Mulţi Ani 2024!

Spune anului ce vine să-ţi aducă numai bine. Şi mai spune-i să îţi dea tot ce vrea inima ta: fericire, sănătate şi La Mulţi ani!

Să crezi mai mult în tine, să ai parte de iubire, să ierţi mult mai uşor, să munceşti cu mai mult spor! La mulţi ani 2024!

Fie ca anul care începe să-ţi aştearnă în cale potecă netedă, vegheată de steluţe norocoase şi îngeri bălai! Iar dorinţele tale, toate-toate să se împlinească, câte una în fiecare zi! La mulţi ani!

Nou este anul ce vine, noi sunt visele noastre, noi sunt dorinţele nostre, noi sunt spiritele noastre, dar călduroasele mele urări sunt pentru totdeauna! Un An Nou cum ai visat! La multi ani 2024!

Mesajele de „La mulți ani!” și urările de Anul Nou îi pot surprinde plăcut și le aduce un strop de bucurie celor dragi. La mulți ani 2024!

Obiectiv România
Obiectiv România
Articles: 1822

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *