O tânără a ajuns la spital după ce un bărbat i-a aruncat o petardă în maşină

Un bărbat de 48 de ani din Piatra Neamț s-a ales cu dosar penal și amendă, după ce a aruncat o petardă în mașina unei tinerei. Masina de politie Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro O tânără a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ cu dureri la urechea stângă după ce un bărbat i-a aruncat o

Un bărbat de 48 de ani din Piatra Neamț s-a ales cu dosar penal și amendă, după ce a aruncat o petardă în mașina unei tinerei.

Masina de politie Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

O tânără a ajuns la Unitatea de Primiri Urgenţe Piatra-Neamţ cu dureri la urechea stângă după ce un bărbat i-a aruncat o petardă în autoturism, a informat, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Neamț, citat de Agerpres.

Cadrele medicale din cadrul UPU Piatra-Neamţ au sesizat poliţia iar în urma anchetei a fost identificat bărbatul care a comis fapta.

„În urma verificărilor efectuate de poliţişti a rezultat faptul că, în timp ce o tânără în vârstă de 19 ani, din Dobreni, se afla în autoturismul personal, în parcarea unui complex comercial din Piatra-Neamţ, având portiera şoferului deschisă, un bărbat în vârstă de 48 ani, din Piatra-Neamţ, ar fi aruncat o petardă în interiorul habitaclului autoturismului”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Neamţ, inspectorul Ramona Ciofu.

Poliţiştii i-au întocmit bărbatului un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe şi i-au aplicat şi o amendă în cuantum de 3.000 lei.

Obiectiv România
Obiectiv România
Articles: 1184

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *