VIDEO Rusia a atacat gara din Herson. Zelenski: Era un tren de evacuare / Erau mulți civili

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marți că forțele ruse au bombardat gara din orașul sudic Herson, neștiindu-se deocamdată numărul victimelor, relatează Reuters. Un ofițer de poliție a murit, în timp ce alți doi polițiști și doi civili au fost răniți. gara Herson Foto: Bernat Armangue / AP / Profimedia UPDATE Ministrul de Interne, Ihor

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski a declarat marți că forțele ruse au bombardat gara din orașul sudic Herson, neștiindu-se deocamdată numărul victimelor, relatează Reuters. Un ofițer de poliție a murit, în timp ce alți doi polițiști și doi civili au fost răniți.

gara Herson Foto: Bernat Armangue / AP / Profimedia

UPDATE Ministrul de Interne, Ihor Klimenko, a raportat că la momentul atacului de amploare asupra orașului, aproximativ 140 de civili se aflau în gară, așteptând plecarea trenului de evacuare. Un ofițer de poliție a murit, în timp ce alți doi polițiști și doi civili au fost răniți, potrivit acestuia.

“A fost un atac rus în gară. Era un tren de evacuare”, a spus Zelenski într-un video. „Toate serviciile sunt acum la fața locului. Numărul morților și răniților este în curs de stabilire. Erau mulți civili acolo”.

Pe rețelele de socializare a apărut de asemenea o înregistrare audio care ar reda zgomotul produs de explozia care a avut loc în urma atacului rușilor.

Obiectiv România
Obiectiv România
Articles: 1604

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *