Lista pe care nu o poți rata: la ce filme trebuie să te uiți zilele astea

Printre felii de cozonac, sarmale și salate de boeuf, poate veți găsi răgaz în această perioadă să vă relaxați și în fața ecranelor, la un film. Ne-am gândit fiecare aici, în redacția Panorama, la ce ne-a plăcut în materie de filme, anul acesta, și am venit cu o serie de recomandări. Filme pe Netflix Foto:

Printre felii de cozonac, sarmale și salate de boeuf, poate veți găsi răgaz în această perioadă să vă relaxați și în fața ecranelor, la un film. Ne-am gândit fiecare aici, în redacția Panorama, la ce ne-a plăcut în materie de filme, anul acesta, și am venit cu o serie de recomandări.

Filme pe NetflixFoto: Shutterstock

Nu sunt filmele care au rupt gura târgului în 2023 și pe care cei mai mulți dintre voi probabil că le-ați văzut deja sau le aveți pe liste, nu sunt nici filme „de Crăciun”. Mai noi sau mai vechi, sunt niște „nestemate” mai rare, de care poate că acum auziți prima oară.

Cum la noi, la Panorama, e varietate mare în gânduri și în simțiri, pentru că fiecare e cu gusturile și plăcerile lui vinovate, sunt șanse mari să nimeriți ceva care să vă placă, de pe lista noastră.

Așa că e un moment bun să luați loc pe canapea sau fotoliu, să vă băgați sub „păturica de Netflix” și să vă deconectați vreo două ore cu măcar o propunere cinematografică de la Panorama.

Obiectiv România
Obiectiv România
Articles: 1254

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *