VIDEO Bătaie la un cinematograf din București, pe motiv că nu s-ar fi respectat rândul pentru intrarea în sala

Mai multe persoane s-au luat la bătaie la un cinematograf din București, din Sectorul 6, din cauză nu ar fi fost respectat rândul pentru intrarea în sală. Inițial, două femei s-ar fi agresat reciproc, iar apoi patru bărbaţi, din două grupuri distincte, ar fi intervenit pentru a aplana conflictul, însă au ajuns la rândul lor

Mai multe persoane s-au luat la bătaie la un cinematograf din București, din Sectorul 6, din cauză nu ar fi fost respectat rândul pentru intrarea în sală. Inițial, două femei s-ar fi agresat reciproc, iar apoi patru bărbaţi, din două grupuri distincte, ar fi intervenit pentru a aplana conflictul, însă au ajuns la rândul lor să se agreseze fizic.

La cinematografFoto: Inquam Photos / George Calin

„La data de 22 decembrie 2023, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 22 Poliţie au fost sesizaţi, în jurul orei 22.30, prin sistem 112, de către o persoană, cu privire la faptul că, în interiorul unui cinematograf, din Sectorul 6, are loc un conflict între mai multe persoane. Deplasându-se cu operativitate la adresă, poliţiştii din cadrul subunităţii au depistat patru persoane, cu vârste cuprinse între 24 şi 28 de ani, implicate în eveniment. Din primele cercetări, s-a stabilit că, în urma unui conflict spontan, bazat pe faptul că nu este respectat rândul pentru intrarea în sală, două femei s-ar fi agresat fizic, reciproc”, informează Poliţia Capitalei, relatează News.ro.

De asemenea, în acelaşi context, patru bărbaţi, din două grupuri distincte, ar fi intervenit pentru a aplana conflictul, la rândul lor agresându-se fizic.

Nicio persoană nu a necesitat intervenţia unui echipaj medical, mai indică sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către Sectia 22 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 6, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Obiectiv România
Obiectiv România
Articles: 1822

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *