VIDEO Incident șocant într-un sat din Ucraina: Un vicepreședinte de consiliu local a aruncat cu grenade în timpul unei ședințe. 26 de oameni au fost răniți, 6 sunt în stare gravă

Scene șocante într-un sat din vestul Ucrainei, unde un vicepreședinte de consiliu local a aruncat în timpul unei ședințe mai multe grenade, scrie Ukrainska Pravda. Au fost rănite 26 de persoane, dintre care șase sunt în stare gravă, iar echipajele de urgență încearcă să-l resusciteze pe bărbatul care a aruncat grenadele. Grenade aruncate într-o ședință

Scene șocante într-un sat din vestul Ucrainei, unde un vicepreședinte de consiliu local a aruncat în timpul unei ședințe mai multe grenade, scrie Ukrainska Pravda. Au fost rănite 26 de persoane, dintre care șase sunt în stare gravă, iar echipajele de urgență încearcă să-l resusciteze pe bărbatul care a aruncat grenadele.

Grenade aruncate într-o ședință dintr-un sat din UcrainaFoto: Captura Twitter

Potrivit autorităților, la ora 11.37 s-a primit un apel la telefonul de urgență privind incidentul ce a avut loc în clădirea consiliului sătesc Keretsky din Transcarpatia. Apelul a fost făcut de o femeie care urmărea online ședința.

Potrivit Ukrainska Pravda, grenadele au fost aruncate de Serhiy Batrin, un deputat al consiliului sătesc Keretskov din partea partidului „Slujitorul poporului”.

La fața locului intervin serviciile de urgență, o echipă de anchetatori ai poliției, specialiști în explozibili și criminaliști.

Incidentul a fost înregistrat în direct. ATENȚIE, imagini cu puternic impact emoțional:

Obiectiv România
Obiectiv România
Articles: 2122

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *