Evaluarea Națională 2024. Un elev din Focșani care luase 3,50 la Matematică a fost notat cu 9,75 după contestație

Examen Evaluare Nationala, Foto: AGERPRES Unui elev de la Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu” Focșani, județul Vrancea, i-a crescut nota cu mai mult de 6 puncte după ce a făcut contestație pentru proba de Matematică la Evaluarea Națională, relatează Edupedu.ro. Elevul a avut inițial nota 9,50 la Limba română și 3,50 la Matematică. După contestație, elevul

Examen Evaluare Nationala, Foto: AGERPRES

Unui elev de la Școala Gimnazială „Duiliu Zamfirescu” Focșani, județul Vrancea, i-a crescut nota cu mai mult de 6 puncte după ce a făcut contestație pentru proba de Matematică la Evaluarea Națională, relatează Edupedu.ro.

Elevul a avut inițial nota 9,50 la Limba română și 3,50 la Matematică. După contestație, elevul a primit 9,75 la Matematică, iar în final are media 9,65 la Evaluarea Națională 2024. Este una dintre cele mai mari diferențe înregistrate după recorectare.

Captură foto Edupedu.ro

Elevii de clasa a VIII-a care au contestat notele primite la Evaluarea Națională 2024 și-au aflat astăzi rezultatele finale la examenul de Capacitate. Ministerul Educației a publicat pe site-ul evaluare.edu.ro notele și mediile finale după contestații în prima parte a zilei.

Potrivit Edupedu.ro, în acest an s-a înregistrat un număr record de contestații: peste 27.600 de contestații au fost depuse la Limba română, Matematică și Limba maternă de la Evaluarea Națională 2024. Informațiile au fost furnizate de Ministerul Educației. Cele mai multe contestații se înregistrează la Limba și literatura română. 

Obiectiv România
Obiectiv România
Articles: 2122

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *