ULTIMĂ ORĂ Alertă de urs lângă București / Jandarmeria a trimis echipaje de intervenție

Autorităţile au transmis, sâmbătă, un mesaj RO-Alert după ce a fost semnalată prezenţa unui urs la Ciolpani, lângă București, în zonă fiind direcționate mai multe echipaje de intervenţie, transmite News.ro. urs brun Foto: Daniel MIHAILESCU / AFP / Profimedia Un mesaj RO-Alert a fost transmis, sâmbătă, pentru zona Ciolpani, judeţul Ilfov, după ce în zonă

Autorităţile au transmis, sâmbătă, un mesaj RO-Alert după ce a fost semnalată prezenţa unui urs la Ciolpani, lângă București, în zonă fiind direcționate mai multe echipaje de intervenţie, transmite News.ro.

urs brunFoto: Daniel MIHAILESCU / AFP / Profimedia

Un mesaj RO-Alert a fost transmis, sâmbătă, pentru zona Ciolpani, judeţul Ilfov, după ce în zonă a fost semnalată prezenţa unui urs.

  • UPDATE: „Nu a mai fost văzut animalul, acum avem două echipaje care sunt în căutarea lui. N-am mai avut un apel similar din 2020. Mesajul Ro-Alert face parte din procedură”, a declarat Dumitru Dumitriu, șeful Jandarmeriei Ilfov la Digi24.

O șoferiță a sunat la 112 pentru a semnala prezența ursului, potrivit Digi24.

La faţa locului au fost trimise mai multe echipaje de intervenţie.

„Este vorba despre un pui de urs, luat în evidenta de pădurar, iar ca măsură suplimentara un echipaj Jandarmeriei Ilfov a rămas în zonă pentru a supraveghea. Au fost informate şi autorităţile locale”, a anunţat Jandarmeria Română.

Instituţia a precizat că puiul de urs nu a atacat gospodării sau persoane.

Obiectiv România
Obiectiv România
Articles: 1604

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *