VIDEO Şofer care a depăşit linia continuă într-o curbă, pe DN 6, amendat după ce a fost surprins din elicopter

Un bărbat care conducea pe DN 6, în judeţul Teleorman, şi care a încălcat linia continuă într-o curbă, intrând pe contrasens, a fost amendat după ce a fost surprins din elicopter, cu un dispozitiv tehnic certificat. El a fost oprit de un echipaj al Poliţiei Rutiere, anunţat de cei care survolau zona. Viteză pe șosea

Un bărbat care conducea pe DN 6, în judeţul Teleorman, şi care a încălcat linia continuă într-o curbă, intrând pe contrasens, a fost amendat după ce a fost surprins din elicopter, cu un dispozitiv tehnic certificat. El a fost oprit de un echipaj al Poliţiei Rutiere, anunţat de cei care survolau zona.

Viteză pe șoseaFoto: Bernd Schmidt / Panthermedia / Profimedia

Poliţia Română a anunţat, sâmbătă, că în timpul executării unei misiuni de survol, pe Drumul Naţional 6, împreună cu specialiştii Inspectoratului General de Aviaţie al Ministerului Afacerilor Interne, poliţiştii au depistat un bărbat care conducea un autovehicul, în afara localităţii Vităneşti, pe direcţia către Bucureşti, într-o curbă deosebit de periculoasă semnalizată corespunzător, iar, pe fondul lipsei de vizibilitate şi neadaptării vitezei de circulaţie, a încălcat marcajul longitudinal continuu, care desparte sensurile de circulaţie şi a pătruns pe sens opus.

„Abaterea a fost înregistrată cu un dispozitiv tehnic certificat, montat pe un elicopter. Conducătorul auto a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 495 de lei, la sol, de un echipaj al Serviciului Rutier Teleorman, care a fost informat de îndată, pentru a putea intercepta şi opri vehiculul in condiţii de siguranţă”, a transmis sursa citată. (News.ro)

Obiectiv România
Obiectiv România
Articles: 1822

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *