VIDEO Explozie puternică la o rafinărie din Rusia lovită de drone ucrainene

Ucraina a atacat vineri dimineața cu drone o rafinărie din regiunea rusă Kaluga, provocând pagube, într-o operațiune care a fost condusă de serviciul de spionaj militar (GUR), a declarat pentru Reuters o sursă din cadrul serviciilor secrete ucrainene. Operator de drone ucrainean Foto: Smoliyenko Dmytro/Ukrinform/ABACA / Abaca Press / Profimedia Ucraina verifică amploarea pagubelor, a

Ucraina a atacat vineri dimineața cu drone o rafinărie din regiunea rusă Kaluga, provocând pagube, într-o operațiune care a fost condusă de serviciul de spionaj militar (GUR), a declarat pentru Reuters o sursă din cadrul serviciilor secrete ucrainene.

Operator de drone ucraineanFoto: Smoliyenko Dmytro/Ukrinform/ABACA / Abaca Press / Profimedia

Ucraina verifică amploarea pagubelor, a declarat sursa. Reuters a precizat că nu a reușit să verifice în mod independent informația.

Vladislav Șapșa, guvernatorul regiunii Kaluga, a declarat anterior pe Telegram că apărarea aeriană a doborât patru drone în zona în care se află rafinăria și că nu au existat pagube la infrastructură sau victime.

Pe rețelele de socializare circulă imagini publicate inițial pe canale rusești care ar arăta momentul în care rafinăria a fost lovită.

Obiectiv România
Obiectiv România
Articles: 2122

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *