Super-bogații lumii participă la o petrecere de 3 zile înainte de o nuntă organizată de cel mai înstărit om din India

Rihanna, Bill Gates şi Mark Zuckerberg se numără printre celebrităţile care sunt așteptate să participe la o petrecere de trei zile, înainte de nuntă, în valoare de 113 milioane de dolari, organizată de cel mai bogat om din Asia, potrivit News.ro. Nita Ambani (dreapta), soția miliardarului Mukesh Ambani, vorbind cu Ivanka Trump, fiica fostului președinte

Rihanna, Bill Gates şi Mark Zuckerberg se numără printre celebrităţile care sunt așteptate să participe la o petrecere de trei zile, înainte de nuntă, în valoare de 113 milioane de dolari, organizată de cel mai bogat om din Asia, potrivit News.ro.

Nita Ambani (dreapta), soția miliardarului Mukesh Ambani, vorbind cu Ivanka Trump, fiica fostului președinte american Donald TrumpFoto: AFP / AFP / Profimedia

Şefii globali ai tehnologiei, titanii din industrie, vedete de la Bollywood, artişti pop şi politicieni sunt prezenţi pentru festivităţile de trei zile găzduite de magnatul Mukesh Ambani.

Petrecerea din acest weekend este o ceremonie elaborată, înainte de nuntă pentru fiul mai mic Anant şi logodnica Radhika Merchant, fiica unor moguli în industria farmaceutică.

Cântăreaţa melodiei „Umbrella”, Rihanna, care a născut cel de-al doilea copil în august, a cântat la evenimente, potrivit presei locale. India Today a relatat că artistei i s-a oferit până la 9 milioane de dolari să apară la eveniment.

Ambani, în vârstă de 66 de ani, este preşedintele gigantului de telecomunicaţii Reliance Industries şi a 10-a cea mai bogată persoană din lume conform listei miliardarilor Forbes, cu o avere de peste 116 miliarde de dolari.

Anant, în vârstă de 28 de ani, care este şi director în consiliile de administraţie ale mai multor firme deţinute de Reliance, se căsătoreşte cu Merchant, în vârstă de 29 de ani, în cursul acestui an.

De asemenea, iluzionistul american David Blaine este de aşteptat să ofere momente de divertismentul pentru oaspeţi. Va fi prezent şi fondatorul Microsoft Bill Gates şi câţiva lideri politici actuali şi foşti.

Printre invitaţi se numără şi şeful Disney, Bob Iger, în urma unui acord convenit miercuri între Reliance Industries şi Walt Disney pentru a fuziona afacerile lor media din India. Fuziunea va crea un gigant al divertismentului de 8,5 miliarde de dolari în cea mai populată naţiune din lume şi a cincea economie ca mărime.

Printre invitaţi se numără şiIvanka Trump, fiica fostului preşedinte american Donald, precum şi fostul premier al Suediei Carl Bildt, fostul premier canadian Stephen Harper şi regele Bhutanului. Starurile de la Bollywood Amitabh Bachchan şi Shah Rukh Khan se află între invitaţi.

Obiectiv România
Obiectiv România
Articles: 1822

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *