Suspectul în cazul femeii bătute și abandonate într-o scară de bloc din Centrul Vechi, depistat. Tânăra, internată în stare gravă la ATI

Poliţiştii au depistat o persoana suspectată că ar fi agresat-o pe femeia găsită inconştientă în scara unui bloc din Centrul Vechi, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres. Bărbatul se află în custodia Poliţiei, relatează News.ro. Masina de politie Foto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro Conform unor surse medicale, victima se află la secţia ATI a Spitalului

Poliţiştii au depistat o persoana suspectată că ar fi agresat-o pe femeia găsită inconştientă în scara unui bloc din Centrul Vechi, potrivit unor surse judiciare citate de Agerpres. Bărbatul se află în custodia Poliţiei, relatează News.ro.

Masina de politieFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Conform unor surse medicale, victima se află la secţia ATI a Spitalului Universitar de Urgenţă Bucureşti, intubată, în stare gravă.

Potrivit Observator News, victima este o tânără în vârstă de 25 de ani.

Duminică dimineaţă, în jurul orei 5.40, poliţişti din cadrul Poliţiei Capitalei – Serviciul de Poliţie pentru Centrul Vechi au fost sesizaţi că o femeie ar fi fost agresată.

Oamenii legii s-au deplasat de urgenţă la faţa locului şi au constatat că este vorba despre o femeie care se afla în stare de inconştienţă în scara unui bloc din Sectorul 3 – Centrul Vechi.

Un echipaj de prim-ajutor a transportat victima la spital pentru îngrijiri medicale.

Cercetările au fost preluate de către un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu Serviciul Omoruri-DGPMB, pentru stabilirea cu exactitate a cauzelor şi împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor, precizează Poliţia Capitalei.

În cauză, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, împreună cu poliţiştii, desfăşoară toate demersurile, în vederea depistării celui bănuit de săvârşirea infracţiunii.

Obiectiv România
Obiectiv România
Articles: 1822

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *