Kim Jong Un a primit în dar o mașină de la Putin / Despre ce mașină este vorba

Respectatul tovarăș Kim Jong Un, președintele Afacerilor de Stat al Republicii Populare Democrate Coreea (RPDC), a primit o mașină fabricată în Rusia pentru uzul personal de la Vladimir Vladimirovici Putin, președintele Federației Ruse, scrie presa de stat nord-coreeană. Kim Jong Un si Vladimir Putin in timpul vizitei liderului de la Phenian in Rusia Foto: Kommersant

Respectatul tovarăș Kim Jong Un, președintele Afacerilor de Stat al Republicii Populare Democrate Coreea (RPDC), a primit o mașină fabricată în Rusia pentru uzul personal de la Vladimir Vladimirovici Putin, președintele Federației Ruse, scrie presa de stat nord-coreeană.

Kim Jong Un si Vladimir Putin in timpul vizitei liderului de la Phenian in RusiaFoto: Kommersant Photo Agency / ddp USA / Profimedia

Cadoul adus respectatului tovarăș Kim Jong Un de la Vladimir Vladimirovici Putin a fost transmis lui Pak Jong Chon, secretarul Comitetului Central al Partidului Muncitorilor din Coreea (WPK), și lui Kim Yo Jong, director adjunct al departamentului al Comitetului Central WPK de către partea rusă la 18 februarie.

Kim Yo Jong a transmis mulțumirile lui Kim Jong Un lui Vladimir Putin, spunând că acest cadou este o demonstrație clară a relațiilor personale speciale dintre liderii de vârf ai RPDC și Rusia, acestea fiind la cel mai bun nivel.

Conform presei din Asia, este vorba despre o limuzină Aurus Senat, la care Kim Jong Un s-a uitat anul trecut când s-a întâlnit cu Putin.

Obiectiv România
Obiectiv România
Articles: 2122

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *