Reacția lui Silvestru Șoșoacă după ce propria soție l-a suspendat din conducerea partidului: „Nu se pot accepta acțiunile abuzive ale acesteia”

​Soțul Dianei Șoșoacă a reacționat după ce a fost suspendat din conducerea partidului SOS România chiar de către soția lui. Silvestru Șoșoacă susține că decizia este una ilegală. Mai mult, afirmă că ideea înființării partidului a fost a lui și spune, cu referire la soția sa, că „nu se pot accepta totuşi acţiunile abuzive ale

​Soțul Dianei Șoșoacă a reacționat după ce a fost suspendat din conducerea partidului SOS România chiar de către soția lui. Silvestru Șoșoacă susține că decizia este una ilegală. Mai mult, afirmă că ideea înființării partidului a fost a lui și spune, cu referire la soția sa, că „nu se pot accepta totuşi acţiunile abuzive ale acesteia împotriva membrilor şi liderilor din partid”.

Silvestru ȘoșoacăFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

Diana Șoșoacă a anunțat că l-a suspendat din funcțiile de conducere din partid pe Silvestru Șoșoacă pentru „a-l scoate din ghearele serviciilor”.

Acesta a transmis, prin intermediul unui comunicat de presă citat de Digi24 și preluat de News.ro, că o asemenea decizie este „de neînțeles”, în contextul în care ideea înființării SOS România i-a aparținut.

  • „Nu se pot accepta totuşi acţiunile abuzive ale acesteia (n. red.: Dianei Șoșoacă) împotriva membrilor şi liderilor din partid. Motivele invocate de dna Preşedinte S.O.S., că aş fi victima unor acţiuni de intimidare şi şantaj din partea serviciilor secrete, în scopul distrugerii carierei sale politice, nu sunt reale.
  • Nu sunt de acord cu folosirea mea şi a familiei pentru ca dna Iovanovici-Şoşoacă să se victimizeze în scop electoral. Nu cauţionez sub nicio formă serviciile secrete, a căror implicare în viaţa politică este cunoscută, dar asta nu înseamnă că putem fi necinstiţi în faţa electoratului şi a membrilor de partid”, susține Silvestru Șoșoacă.

Silvestru Șoșoacă nu se lasă exclus din partid

Soțul senatoarei spune că decizia soției sale de a-l suspenda din funcțiile de conducere din partid nu are nicio valoare juridică, drept urmare își va continua activitatea în cadrul SOS România.

  • „Îmi voi continua activitatea în cadrul partidului în calitatea de Prim-vicepreşedinte, Decizia neavând nicio valoare juridică. Sunt convins că partidul nu poate funcţiona şi cu atât mai mult nu se poate dezvolta în afara cadrului statutar, prin manifestări abuzive şi discreţionare.
  • Îmi asum să fiu garantul respectării Statutului pentru toţi membrii partidului în faţa abuzurilor dnei Preşedinte S.O.S. Deciziile discreţionare, bazate pe reacţii nejustificate, vor conduce cu siguranţă la distrugerea partidului şi compromiterea în faţa electoratului.
  • Avem responsabilitate uriaşă faţă de poporul român şi nu avem voie să-l dezamăgim”, afirmă Silvestru Șoșoacă, care este prim-vicepreşedinte al SOS România.

Diana Șoșoacă: „A trebuit să iau cea mai cruntă decizie”

Diana Șoșoacă susține că pentru a-și putea salva familia a trebuit să ia „cea mai cruntă decizie”, aceea de a-și suspenda soțul din funcția de prim-vicepreședinte al SOS România.

„Pentru a putea să-mi salvez familia, a trebuit să iau cea mai cruntă decizie. Pentru a putea salva sufletul unui om și viața lui, pentru a-l scoate din ghearele serviciilor care l-au înconjurat, a trebuit să-l suspend din funcția de prim-vicepreședinte. Astfel că semnătura lui să nu mai însemne nimic. Și în momentul ăla nu mai înseamnă nimic pentru ăia care l-au înconjurat”, a spus senatoarea în timpul unei ședințe a partidului.

Citește și:

Obiectiv România
Obiectiv România
Articles: 1822

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *