Incident bizar în aer: viermi căzuți pe un pasager dintr-un bagaj de mână. Avionul s-a întors de urgență pe aeroportul din Amsterdam

Un avion a fost nevoit să se întoarcă din drum la puțin timp de la decolare după ce niște viermi au căzut dintr-o valiză pe un pasager. Incidentul a avut loc marți la bordul unei curse aeriene Amsterdam-Detroit, potrivit Business Insider. Boeing 757 operat de Delta Air Lines Foto: John Martin Davies / Alamy /

Un avion a fost nevoit să se întoarcă din drum la puțin timp de la decolare după ce niște viermi au căzut dintr-o valiză pe un pasager. Incidentul a avut loc marți la bordul unei curse aeriene Amsterdam-Detroit, potrivit Business Insider.

Boeing 757 operat de Delta Air LinesFoto: John Martin Davies / Alamy / Alamy / Profimedia

O aeronavă a companiei aeriene Delta Air Lines a fost nevoită să se întoarcă după ce viermii au căzut din valiza unui pasager pe un alt călător, au relatat Daily Mail și Fox 2 Detroit.

Incidentul, care a avut loc marți la bordul zborului Delta DL133 de la Amsterdam la Detroit, a făcut ca avionul să se întoarcă la aproximativ o oră după decolare.

Philip Schotte, un pasager olandez care se afla la bordul aeronavei, a declarat pentru Fox 2 Detroit că a văzut când viermii dintr-un bagaj de mână aflat în compartimentul de deasupra capului au căzut pe un o femeie.

„Era speriată”, a declarat Schotte.. „Ea încerca să se lupte cu viermii ăștia”.

Însoțitorii de zbor au reușit apoi să localizeze sursa viermilor: o valiză care conținea un pește stricat, potrivit mai multor surse media.

Peștele a fost înfășurat într-un ziar și dus în partea din spate a avionului, a relatat Fox 2 Detroit.

Avionul s-a întors din drum la scurt timp după aceea și a revenit la Amsterdam. Un alt pasager a declarat pentru Daily Mail că un bărbat care a pretins că peștele este al său a fost reținut în avion în timp ce restul pasagerilor au plecat.

Nu se știe dacă s-a luat vreo măsură suplimentară împotriva pasagerului.

Călătorii care au fost întârziați peste noapte din cauza incidentului au fost despăgubiți cu cazare la hotel, un tichet de masă de 30 de dolari și 8.000 de mile aeriene, a declarat pasagerul pentru Daily Mail.

Un purtător de cuvânt al companiei aeriene Delta Air Lines a confirmat că zborul a fost întrerupt din cauza unui „bagaj de mână împachetat necorespunzător”, într-o declarație obținută de Fox 2 News.

„Aeronava s-a întors la poarta de îmbarcare, iar pasagerii au fost redirecționați în următorul zbor disponibil. Aeronava a fost scoasă din serviciu pentru curățare”, a precizat purtătorul de cuvânt.

Obiectiv România
Obiectiv România
Articles: 1254

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *