Mihai Tudose, despre o candidatură a lui Mircea Geoană la prezidențiale: „Așa cum o joacă acum, vine răspunsul ăla românesc: Mai du-te, mă, …”

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose susţine că Mircea Geoană nu va reuşi nici măcar să strângă semnăturile de susţinere pentru a candida la alegerile prezidenţiale. „Aşa cum o joacă domnul Geoană acum, `Eu sunt un asset, sunt o chestie din spumă şi vă fac o favoare că aş putea să accept să candidez pentru voi`, vine

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose susţine că Mircea Geoană nu va reuşi nici măcar să strângă semnăturile de susţinere pentru a candida la alegerile prezidenţiale. „Aşa cum o joacă domnul Geoană acum, `Eu sunt un asset, sunt o chestie din spumă şi vă fac o favoare că aş putea să accept să candidez pentru voi`, vine răspunsul ăla românesc: Mai du-te, mă, … candidează!”, a comentat Mihai Tudose la Prima TV.

Mihai TudoseFoto: AGERPRES

Eurodeputatul PSD Mihai Tudose susţine că, în ciuda sondajelor de opinie care-l dau pe Mircea Geoană favorit pentru alegerile prezidenţiale, adjunctul NATO nu va reuşi să strângă nici măcar semnăturile pentru a-şi depune candidatura.

„Am citit cu foarte mare interes un sondaj de opinie făcut de o casă de sondare din Brazilia. În aceste sondaje, poţi să obţii un rezultat din baie, poţi să obţii un rezultat din cum pui întrebările şi să-l scoţi pe Tudose cu 110% dacă vrei, ca cel mai scund dintre scunzi, cu toate că eu am 1.98 metri. Dacă te pricepi un pic, îţi iese. Eu sunt ancorat în viaţa reală şi zic că nu strânge nici semnăturile ca să candideze, cum o face el pe independentul”, a spus Mihai Tudose la Prima TV.

Mihai Tudose a fost întrebat dacă PSD şi PNL ar putea să-l susţină pe Mircea Geoană pentru prezidenţiale.

„PSD şi PNL ar putea să-l susţină şi pe Superman, dacă începem iar cu teoria. Practic, nu. Dacă vrea neapărat, să vină în partid, să vedem, să discutăm. Aşa cum o joacă domnul Geoană acum, `Eu sunt un asset, sunt o chestie din spumă şi vă fac o favoare că aş putea să accept să candidez pentru voi`, vine răspunsul ăla românesc: Mai du-te, mă, … candidează!”, l-a îndemnat Tudose.

În luna octombrie, Mihai Tudose declara, ironic, pentru News.ro, că „în lumea reală, dacă pomeniţi de adjunctul NATO, se opreşte câinele din lătrat”. Patru luni mai târziu, Tudose nu retractează: ”Îmi menţin opinia. Cred că a fost consens în PSD”.

Un sondaj INSCOP publicat luni a arătat că secretarul general adjunct al NATO Mircea Geoană şi primarul Clujului Emil Boc au peste 30% cotă de încredere în rândul românilor.

Geoană este prima opțiune a românilor la prezidențiale, din postura de candidat independent, cu 26,5%, urmat de Marcel Ciolacu – 18,9% și Diana Şoşoacă – 14%, George Simion şi Nicolae Ciucă, conform unui sondaj publicat de INSCOP pe 31 ianuarie.

Obiectiv România
Obiectiv România
Articles: 1254

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *