​ VIDEO SUA: ”Nu am probleme de memorie”, afirmă Biden după un raport devastator

Preşedintele american Joe Biden, vizibil furios, a afirmat joi seară într-un discurs la televiziune că nu are probleme de memorie, după ce raportul unui procuror special l-a descris ca fiind un bărbat în vârstă "cu memorie slabă", notează AFP și Agerpres. Joe Biden Foto: Brendan Smialowski / AFP / Profimedia "Sunt un om în vârstă

Preşedintele american Joe Biden, vizibil furios, a afirmat joi seară într-un discurs la televiziune că nu are probleme de memorie, după ce raportul unui procuror special l-a descris ca fiind un bărbat în vârstă “cu memorie slabă”, notează AFP și Agerpres.

Joe BidenFoto: Brendan Smialowski / AFP / Profimedia

“Sunt un om în vârstă şi ştiu ce fac, la naiba. Nu am probleme de memorie”, a spus Joe Biden, 81 de ani, denunţând ferm faptul că raportul susţine că a uitat data morţii fiului său Beau. “Cum naiba îndrăzneşte?”, a spus el.

Procurorul special însărcinat cu anchetarea acuzaţiilor de gestiune defectuoasă a documentelor secrete de către Joe Biden a decis să nu recomande urmărirea penală într-un raport publicat joi, care îl descrie pe preşedintele american drept “un bărbat în vârstă cu o memorie slabă”.

În raportul său de 388 de pagini, procurorul special menţionează în special un interviu de cinci ore, pe parcursul a două zile, cu Joe Biden, în cursul căruia a observat că “memoria lui s-a înrăutăţit”.

“Nu îşi mai aducea aminte când a fost vicepreşedinte”, nemaiştiind exact în ce an a început ori s-a încheiat mandatul său, nici exact anul morţii fiului său cel mare Beau, a scris procurorul.

Obiectiv România
Obiectiv România
Articles: 1822

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *