Traian Băsescu a fost internat la Spitalul Militar cu o viroză gravă

Fostul preşedinte Traian Băsescu este internat la Spitalul Militar Central din Bucureşti, el având o viroză puternică. Traian Băsescu Foto: Inquam Photos - Sabin Cirstoveanu Surse apropiate fostului preşedinte au declarat pentru News.ro că Traian Băsescu, în vârstă de 72 de ani, a fost internat în urmă cu câteva zile, simptomele fiind cele ale unei viroze

Fostul preşedinte Traian Băsescu este internat la Spitalul Militar Central din Bucureşti, el având o viroză puternică.

Traian BăsescuFoto: Inquam Photos – Sabin Cirstoveanu

Surse apropiate fostului preşedinte au declarat pentru News.ro că Traian Băsescu, în vârstă de 72 de ani, a fost internat în urmă cu câteva zile, simptomele fiind cele ale unei viroze puternice.

Aceleaşi surse afirmă că fostul preşedinte a fost internat la Secţia Clinică Boli Infecţioase.

În prezent, starea lui Traian Băsescu este stabilă.

Traian Băsescu a mai avut probleme medicale. În martie 2022, la puţin timp după decizia instanţei supreme privind colaborarea sa cu Securitatea, el a fost internat la spital în Bruxelles, speculaţiile la acel moment fiind că ar fi avut probleme cardiace.

În 2006, el a fost supus unei operaţii de hernie de disc, iar în 2020 a declarat că a fost supus unei intervenţii chirurgicale complexe la nivelul aortei, într-un spital din Paris, fără a preciza însă momentul intervenţiei.

După decizia defintivă referitoare la colaborarea sa cu fosta Securitate şi declaraţiile făcute în contextul mutării sale din vila de protocol de care beneficia în calitate de fost preşedinte şi la care a fost nevoit să renunţe, Traian Băsescu, care este europarlamentar PMP, nu a mai avut apariţii publice,

Obiectiv România
Obiectiv România
Articles: 1822

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *