Incident șocant într-o cursă Tarom Bruxelles – Otopeni: Un pasager a devenit recalcitrant, a scos o lamă și și-a tăiat venele

Un pasager al avionului Tarom care a făcut azi-noapte cursa Bruxelles - Otopeni a devenit recalcitrant în timpul zborului și a scos o lamă, iar apoi și-a tăiat venele, transmit televiziunile de știri. Aeronavă Tarom Foto: Inquam Photos / Alexandra Pandrea După aterizarea din direcția Bruxelles a cursei Tarom RO 374, un pasager a devenit

Un pasager al avionului Tarom care a făcut azi-noapte cursa Bruxelles – Otopeni a devenit recalcitrant în timpul zborului și a scos o lamă, iar apoi și-a tăiat venele, transmit televiziunile de știri.

Aeronavă TaromFoto: Inquam Photos / Alexandra Pandrea

După aterizarea din direcția Bruxelles a cursei Tarom RO 374, un pasager a devenit foarte recalcitrant, polițiștii de frontieră fiind solicitați pentru debarcarea pasagerilor. La fața locului s-a constatat faptul că un cetățean român a avut o lamă ascunsă în gură și și-a tăiat venele, potrivit Realitatea TV.

A fost chemată echipa medicală din aeroport care a oferit primul ajutor persoanei în cauză.

Pasagerii au fost debarcați pe ușa din spate a aeronavei, iar victima, care și-a tăiat venele la aterizare, a fost transportată la spital, potrivit Știrile ProTV.

Bărbatul era cunoscut cu afecțiuni psihice încă din anul 2010. Acesta a fost internat de mai multe ori la psihiatrie și a avut multiple tentative de sinucidere, adaugă sursa citată.

Din verificările efectuate în bazele de date, a reieșit faptul că bărbatul nu este urmărit general și nu face obiectul nici unui consemn operativ.

Obiectiv România
Obiectiv România
Articles: 2122

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *