„Bag cuţitul în tine!”. Un bărbat, agresat după ce a parcat mașina pe o stradă din București

Un bărbat din Bucureşti a fost agresat de un necunoscut, pe o stradă din Sectorul 1, imediat după ce a parcat maşina, transmite News.ro. Agresorul a fost identificat şi prins de poliţişti, fiind internat la Spitalul Obregia. Atac cu cuțit Foto: © Stevanovicigor | Dreamstime.com „La data de 8 ianuarie 2024, în jurul orei 22.00

Un bărbat din Bucureşti a fost agresat de un necunoscut, pe o stradă din Sectorul 1, imediat după ce a parcat maşina, transmite News.ro. Agresorul a fost identificat şi prins de poliţişti, fiind internat la Spitalul Obregia.

Atac cu cuțitFoto: © Stevanovicigor | Dreamstime.com

„La data de 8 ianuarie 2024, în jurul orei 22.00, Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 5 a fost sesizată, prin sistem 112, de către un bărbat, cu privire la faptul că ar fi fost agresat fizic de către o persoană. Deplasându-se cu operativitate la faţa locului, poliţiştii au depistat şi identificat un bărbat, în vârstă de 33 de ani, bănuit de comiterea faptei”, a transmis, joi, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că victima ar fi fost agresată fizic de către bărbatul de 33 de ani, în timp ce parca autoturismul în dreptul unui imobil din Sectorul 1, apoi i-ar fi distrus, prin lovire, un laptop.

„Ambii bărbaţi au fost conduşi la sediul subunităţii, în vederea continuării cercetărilor. Întrucât, persoana vătămată acuza dureri, a fost transportată de către un echipaj de prim-ajutor la spital, pentru îngrijiri suplimentare. De asemenea, bărbatul de 33 de ani a fost internat în cadrul unei unităţi medicale, pentru îngrijiri de specialitate”, a mai transmis sursa citată.

Cercetările sunt continuate de către Secţia 5 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de distrugerea şi lovire sau alte violenţe.

Bărbatul agresat a povestit, pe reţelele de socializare, că parcase maşina pe strada Episcopul Vulcan, în dreptul imobilului cu numărul 79 şi aduna lucrurile din maşină.

„Brusc, un domn necunoscut – nu l-am văxut în viaţa mea – care trecea pe şosea a lovit puternic cu pumnul parbrizul. Am fost convins că e o eroare (…) l-am întrebat calm dacă este o confuzie (…) am întrebat cât se poate de calm, nu sunt o fire recalcitrantă (…) Omul a început direct cu lovituri de pumn în faţă, cap, abdomen”, a povestit, joi, victima pe reţelele de socializare.

„Scriu abia acum pentru că încă tremur şi mi-e greu că povestesc nişte momente pe care vreau să le uit”, a mai spus bărbatul.

Acesta relatează că agresorul a scos la un moment dat „un obiect gri”.

„Bag cuţitul în tine” – i-ar fi strigat agresorul.

După ce a fost audiat, bărbatul suspectat de comiterea faptei a fost internat la Spitalul Obregia.(sursă foto Dreamstime)

Obiectiv România
Obiectiv România
Articles: 1822

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *