VIDEO Imagini puternice: Bărbat spulberat de o mașină de Poliție, la Constanța, în noaptea de Revelion / Polițist la un pas să fie linșat de martori

Un bărbat a fost rănit după ce a fost lovit în plin de o mașină de Poliție pe stradă, la Constanța, unde victima arunca artificii, în noaptea de Revelion. După accident, mai multe persoane s-au năpustit asupra unuia dintre polițiști, iar acesta a scos pistolul pentru a-i soma. Poliția Județeană Constanța a anunțat marți că

Un bărbat a fost rănit după ce a fost lovit în plin de o mașină de Poliție pe stradă, la Constanța, unde victima arunca artificii, în noaptea de Revelion. După accident, mai multe persoane s-au năpustit asupra unuia dintre polițiști, iar acesta a scos pistolul pentru a-i soma. Poliția Județeană Constanța a anunțat marți că verifica modul în care a acţionat poliţistul.

Masina de politieFoto: Adrian Ilincescu/ HotNews.ro

Accidentul a avut loc puțin după miezul nopții, în noaptea de Revelion, pe o stradă pe care erau trase artificii, unde o mașină de Poliție lovește în plin un bărbat.

Atenție, imagini cu un puternic impact emoțional!

Poliția Județeană Constanța a transmis, luni, că accidentul provocat de un poliţist s-a produs în condiţii de ceaţă densă, cu vizibilitate sub 30 de metri, iar pietonul, în vârstă de 41 de ani, se afla pe mijlocul drumului.

Sursa citată a precizat că echipajul de poliţie se afla în timpul executării serviciului şi nu avea semnalele acustice şi luminoase în funcţiune.

„Accidentul s-a produs în condiţii de ceaţă densă şi vizibilitate sub 30 de metri. Poliţistul a fost testat cu aparatul etilotest şi cu aparatul din dotare, în vederea stabilirii indiciilor cu privire la eventuala prezenţa a substanţelor psihoactive, rezultatele fiind negative”, au mai transmis poliţiştii, precizând că a fost deschis dosar de cercetare penală pentru vătămare corporală din culpă.

Unul dintre polițiști, la un pas să fie linșat

După accident, mai multe persoane s-au năpustit asupra unuia dintre polițiști, iar acesta a scos pistolul pentru a-i soma, fiind nevoie de intervenţia luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi a jandarmilor.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Constanţa au transmis, marţi, că mai multe persoane aflate în zonă au devenit agresive verbal, iar în sprijinul poliţiştilor au fost trimişi luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi jandarmii din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa.

„Până la sosirea acestora, mai multe persoane l-ar fi agresat fizic pe un poliţist din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei municipiului Constanţa, pe care l-ar fi tras de uniformă. Acesta ar fi scos pistolul din dotare, pentru a efectua somaţiile legale. Ulterior, conflictul a fost aplanat”, au precizat reprezentanţii IPJ Constanţa, conform News.ro.

Conform Poliției, va fi verificat modul în care a acţionat poliţistul: „În ceea ce priveşte modul de acţiune a poliţistului din cadrul Biroului Rutier al Poliţiei Municipiului Constanţa, acesta va face obiectul unor verificări efectuate de Biroul Control Intern al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa”.

Obiectiv România
Obiectiv România
Articles: 2122

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *