VIDEO Cum a fost distrus un sistem antiaerian rusesc cu o operațiune combinată a unei unități HIMARS cu forțele speciale ucrainene

Forțele pentru operațiuni speciale (SOP) au desfășurat în cooperare cu unitățile de rachete ale armatei ucrainene pentru a distruge un sistem rusesc antiaerian de tip Buk din regiunea Donețk cu ajutorul unui lansator american HIMARS. Lovitură HIMARS împotriva unui sistem rusesc Buk Foto: Captura YouTube Operatorii Regimentului 3 SOF, în timpul operațiunilor de recunoaștere pe

Forțele pentru operațiuni speciale (SOP) au desfășurat în cooperare cu unitățile de rachete ale armatei ucrainene pentru a distruge un sistem rusesc antiaerian de tip Buk din regiunea Donețk cu ajutorul unui lansator american HIMARS.

Lovitură HIMARS împotriva unui sistem rusesc BukFoto: Captura YouTube

Operatorii Regimentului 3 SOF, în timpul operațiunilor de recunoaștere pe frontul din Donețk, au reperat un lansator de rachete antiaeriene Buk-M2 și o stație radar 9S36 atașată acestuia, scrie Ukrainska Pravda.

Sistemul de apărare antiaeriană Buk este conceput, în special, pentru a lovi avioane, rachete balistice tactice și de aviație, precum și ținte de terestre.

Operatorii SOF au dirijat tirul unei unități a Forțelor de Rachete ale Forțelor de Apărare asupra unui Buk-M2 rusesc și a unei stații radar.

Ca urmare a ajustării tirului și a tragerii de precizie, echipamentele rusești au fost distruse.

Obiectiv România
Obiectiv România
Articles: 2122

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *