FOTO Oradea: Cele 7 pasaje construite în centrul orașului sunt deschise azi circulației

Primarul municipiului Oradea, Florin Birta, anunţă deschiderea circulaţiei, de la ora 12.00, pe cele şapte pasaje construite în centrul orașului, acesta fiind „cadoul” oferit locuitorilor pe final de an. Cladiri din Oradea Foto: Vlad Barza / HotNews.ro „Ultima zi a anului 2023 vine cu o mare bucurie pentru noi toţi. Începând cu ora 12:00 se

Primarul municipiului Oradea, Florin Birta, anunţă deschiderea circulaţiei, de la ora 12.00, pe cele şapte pasaje construite în centrul orașului, acesta fiind „cadoul” oferit locuitorilor pe final de an.

Cladiri din OradeaFoto: Vlad Barza / HotNews.ro

„Ultima zi a anului 2023 vine cu o mare bucurie pentru noi toţi. Începând cu ora 12:00 se vor deschide cele 7 pasaje din zona Centrului Civic şi a Pieţei Cetate”, a anunțat Florin Birta.

„Aceste pasaje sunt cadoul pe care orădenii, prin răbdarea de care au dat dovadă în timpul lucrărilor, l-au `împrumutat` constructorilor şi municipalităţii, şi care acum le este restituit, pentru a se bucura din plin de el, după cum merită. Vă mulţumesc şi vă doresc un an nou fericit alături de cei dragi”, a mai transmis primarul din Oradea.

La rândul său, preşedintele Consiliului Judeţean Bihor, Ilie Bolojan, afirmă că vor fi 3 câştiguri majore:

  • eliminarea blocajelor în trafic în cel mai important nod rutier din interiorul oraşului;
  • circulaţia fluentă a tramvaielor şi respectarea cadenţei de circulaţie a acestora;
  • piaţa de deasupra pasajului mare, între Catedrala Ortodoxă şi Parcul 1 Decembrie, va asigura traversarea în siguranţă a pietonilor dinspre centrul vechi înspre cetate.

`Felicitări domnului primar Birta, constructorilor şi echipei tehnice din primăria Oradea pentru finalizarea uneia dintre cele mai mari lucrări realizate în Oradea în ultimii 30 de ani”, a transmis Bolojan. (News.ro)

Obiectiv România
Obiectiv România
Articles: 1254

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *