VIDEO Un bucureștean a rămas înzăpezit cu BMW-ul pe Transalpina, drum închis din cauza viscolului. Șoferul a primit o amendă usturătoare

Un şofer din Bucureşti a fost amendat şi are dreptul de a conduce suspendat pentru 60 de zile după ce, duminică, a intrat cu autoturismul pe Transalpina, drum care în această perioadă a anului nu este deschis circulaţiei din cauza zăpezii, potrivit News.ro. De altfel, şoferul nu a putut ajunge la destinaţie, el fiind scos

Un şofer din Bucureşti a fost amendat şi are dreptul de a conduce suspendat pentru 60 de zile după ce, duminică, a intrat cu autoturismul pe Transalpina, drum care în această perioadă a anului nu este deschis circulaţiei din cauza zăpezii, potrivit News.ro. De altfel, şoferul nu a putut ajunge la destinaţie, el fiind scos de pe drum cu ajutorul unui utilaj de deszăpezire.

Transalpina iarnaFoto: DreamsTime

Şoferul, în vârstă de 39 de ani, bucureştean, a fost identificat pe DN 67 C – Transalpina de către poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Novaci.

El a încercat să coboare din stațiunea Rânca, dar a rămas blocat în nămeți cu mașina, un BMW alb.

„Date fiind condiţiile meteorologice nefavorabile, bărbatul nu a putut ajunge la destinaţia dorită, fiind transportat cu o autoutilitară destinată deszăpezirii, înapoi în staţiune”, anunţă Poliţia judeţeană Gorj.

DRDP Craiova a publicat imagini în care drumarii îl certau pe bărbat pentru că nu a respectat legislația, acuzându-l că își pun viața în pericol din cauza lui.

Poliţiştii au întocmit proces-verbal de constatare a contravenţiei, în cuantum de 1.160 de lei, iar şoferului i-a fost reţinut permisul de conducere pentru 60 de zile.

Poliţia face apel la şoferi să respecte regulile de circulaţie, subliniind că există situaţie în care ignorarea acestora pune în pericol vieţile lor şi a celor din jur.

Circulaţia este oprită duminică pe Transalpina, între Rânca şi Novaci, din cauza viscolului. (sursă foto Dreamstime)

Obiectiv România
Obiectiv România
Articles: 2122

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *