VIDEO Atac de amploare al rușilor în Herson: Rușii au lovit blocuri / Au izbucnit mai multe incendii – șef regional

Forțele ruse au efectuat un atac pe scară largă asupra cartierelor rezidențiale din Herson în seara zilei de sâmbătă, 23 decembrie, provocând mai multe incendii în oraș, a spus Roman Mrochko, șeful administrației militare a regiunii Herson, pe Telegram, scrie Ukrainska Pravda. Explozii si incendii in Herson provocate de atacurile Rusiei Foto: Captura video „Forțele

Forțele ruse au efectuat un atac pe scară largă asupra cartierelor rezidențiale din Herson în seara zilei de sâmbătă, 23 decembrie, provocând mai multe incendii în oraș, a spus Roman Mrochko, șeful administrației militare a regiunii Herson, pe Telegram, scrie Ukrainska Pravda.

Explozii si incendii in Herson provocate de atacurile RusieiFoto: Captura video

  • „Forțele de ocupație ruse au efectuat un atac pe scară largă în Herson în jurul orei 18:00.
  • S-au auzit explozii puternice în mai multe cartiere ale orașului. Ulterior, au izbucnit mai multe incendii. Ca de obicei, inamicul a atacat cartierele rezidențiale”, a spus Mrochko.

Anterior, acesta a spus că forțele ruse au atacat cartierele rezidențiale din Herson în această după-amiază.

  • “Clădiri înalte (de apartamente) au fost lovite. Nu au fost înregistrate victime”, a scris Mrochko pe Telegram.

Sâmbătă, Statul Major al Apărării Ucrainei a scris pe Facebook că forțele ruse încearcă să alunge forțele ucrainene de Apărare din pozițiile pe care le-au câștigat pe malul stâng (est) al râului Nipru, în regiunea Herson.

„Forțele inamice continuă să încerce să alunge unitățile noastre de pe malul stâng al Niprului. Pe parcursul zilei, forțele inamice au efectuat 15 atacuri fără succes, au fost respinse și au suferit pierderi semnificative. Unitățile noastre (…) continuă să mențină pozițiile pe care le capturaseră și provocând daune prin foc forțelor inamice”.

Obiectiv România
Obiectiv România
Articles: 2122

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *