VIDEO Noua armă a ucrainenilor – Un BMW seria 3 lansează rachete pe marginea unui drum

Ucrainenii au modificat un BMW seria 3 pentru a lansa rachete Grad de 122 mm asupra rușilor în Bahmut, potrivit unui videoclip care circulă pe rețelele de socializare, distribuit de OSINTtechinal. BMW dotat cu lansator de rachete Foto: Captura video „Bahmut, forțele ucrainene din brigada 114 TDF au desfășurat BMW seria 3 cu MLRS, văzut

Ucrainenii au modificat un BMW seria 3 pentru a lansa rachete Grad de 122 mm asupra rușilor în Bahmut, potrivit unui videoclip care circulă pe rețelele de socializare, distribuit de OSINTtechinal.

BMW dotat cu lansator de racheteFoto: Captura video

„Bahmut, forțele ucrainene din brigada 114 TDF au desfășurat BMW seria 3 cu MLRS, văzut aici bombardând pozițiile rusești la est de Klișchiivka cu rachete Grad de 122 mm”, potrivit OSINTtechnical.

Klișchiivka este un sat pe care ucrainenii l-au recuperat ăn septembrie, în acest moment dându-se lupte acerbe în zona Avdiivka din regiunea Donețk.

Ruşii încearcă de trei luni să cucerească sectorul Avdiivka, însă în acest moment armata ucraineană a decis să se baricadeze în tranşee în faţa unei ierni lungi şi grele pentru a frâna actuala ofensivă rusă pe toate fronturile şi a nu pierde mai mult teritoriu, mai ales în regiunea Doneţk.

Obiectiv România
Obiectiv România
Articles: 2122

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *