Lasconi pe urmele lui Iohannis: nu trece pe la primărie, e într-o excursie permanentă

Primarul orașului Câmpulung, Elena Lasconi, urmează exemplul lui Klaus Iohannis, fiind mai mult plecată în „excursii” decât prezentă la primărie. Deși a fost aleasă pentru a rezolva problemele locale și a aduce schimbări reale, Lasconi pare mai interesată să își facă imagine și să își pregătească viitoarea carieră politică. În loc să se ocupe de administrarea orașului, aceasta își dedică timpul unei campanii de autopromovare, finanțată cu milioane de euro, care lasă Câmpulungul în paragină.

Comportamentul Elenei Lasconi trădează un dispreț total față de nevoile cetățenilor care au ales-o în funcție, preferând să își construiască un profil național, asemănător cu cel al președintelui Iohannis, care n-a făcut nimic altceva decât să călătorească. USR, partidul care a promis schimbarea și transparența, se confruntă acum cu un nou scandal, în care unul dintre liderii săi locali pare mai preocupat de carieră decât de responsabilitățile pe care le are.

În timp ce Lasconi își promovează imaginea pe banii publici, orașul Câmpulung rămâne neglijat, cu proiecte blocate și probleme nerezolvate. Această situație nu face decât să submineze încrederea în USR și în promisiunile sale de a aduce o altfel de politică, dovedind că, în realitate, vechile metehne politice sunt greu de învins chiar și de către cei care au promis să le schimbe.

Obiectiv România
Obiectiv România
Articles: 2125

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *