Răsturnare de situație în cazul vedetei de la PROTV care urma să se mute la Antena 1: „Chibzuinţa e cea care primează”

Dată ca sigură plecarea jurnalistului Ovidiu Oanță de la Știrile PRO TV la Observatorul Antenei 1 nu se va mai petrece în cele din urmă. Motivul: Oanță s-a răzgândit, scrie PaginadeMedia. Sigla Pro TV Foto: Inquam Photos / Octav Ganea Ovidiu Oanță nu mai pleacă la Antena 1, după cum a scris recent Paginademedia. Aceeași

Dată ca sigură plecarea jurnalistului Ovidiu Oanță de la Știrile PRO TV la Observatorul Antenei 1 nu se va mai petrece în cele din urmă. Motivul: Oanță s-a răzgândit, scrie PaginadeMedia.

Sigla Pro TVFoto: Inquam Photos / Octav Ganea

Ovidiu Oanță nu mai pleacă la Antena 1, după cum a scris recent Paginademedia. Aceeași publicație scrie că Oanță s-a răzgândit și că rămâne la PRO TV. Iar anunțul a fost făcut public pe Facebook de Oanță.

“Gând cu gând se nasc decizii! Cam aşa e în viaţă! Chibzuinţa e însă cea care primează, iar decizia de a continua în unica familie care contează este singura firească. Ovidiu Oanţă, ProTv!”

Iniţial, reporterul Pro TV urma să mai lucreze la Pro TV până la sfârşitul lunii mai, după cum au confirmat pentru Paginademedia.ro şi oficialii postului de televiziune. “În momentul actual putem spune că Ovidiu Oanţă va lucra până la sfârşitul lunii mai”, declarau reprezentanţii Pro TV.

Obiectiv România
Obiectiv România
Articles: 2125

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *